כנפיים בזיגוג יין תפוחים ופירה בטטה

cnafaimberotevyainמצרכים:
20 יח’ כנפיים
מלח דק
1 כוס יין תפוחים מסדרת winechef
250 גר’ סוכר
2 יח’ ענף רוזמרין
5 בטטות
1 כוס מים
1 ק”ג מלח גס

אופן ההכנה:

1. ממליחים את הכנפיים היטב במלח דק ומשאירים אותם לכ-40 דק’ בצד.
2. עוטפים את הבטטות בנייר כסף משומן ואופים כשעה ב-180בתבנית
מרופדת במלח גס.
3. לאחר שהבטטות התרככו, מועכים אותן למחית וממליחים בהתאם.
4. מטגנים את הכנפיים במחבת.
5. מרוקנים את השמן מהמחבת, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
6. מוסיפים את הכנפיים, ענף הרוזמרין והסוכר, מבשלים בחום
נמוך כ- 10דק’.
7. מוסיפים את יין התפוחים, מזגגים ומניחים מעל פירה הבטטה.

QR:  כנפיים בזיגוג יין תפוחים ופירה בטטה