פאד-תאי חזה עוף בליקר בננות

padtaiמצרכים:
חצי ק”ג חזה עוף פרוס לרצועות
100 מ”ל רוטב סויה
בצל אחד חצוי
כף ג’ינג’ר כתוש
כף אבקת קארי
2 פלפלים- אדום וירוק חתוכים לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
חופן נבטי שעועית
כף שום כתוש
שני בצלים ירוקים קצוצים גס
250 מ”ל יין בננות מסדרת winechef
צרור כוסברה קצוץ דק
2 כפות בוטנים קלויים וקצוצים
לימון חצוי לרבעים
100 ג”ר אטריות אורז

אופן ההכנה:
1.בסיר קטן מכסים את העוף במים ומוסיפים את הבצל החצויי, יין הבננות,
ומבשלים את העוף מבלי לייבש אותו. מסננים ושומרים את הנוזלים.
2.מביאים את הנוזלים לרתיחה ומוסיפים להם את הסויה, קארי ג’ינג’ר
ומצמצמים בחצי.
3.מבשלים את האטריות בהתאם להוראות היצרן ומניחים בצד.
4.במחבת ווק לוהטת מקפיצים את הירקות והעוף לפי הסדר הבא:
גזר, עוף, פלפלים, בצל ירוק , שום, כוסברה ונבטים, מוסיפים את הנוזלים.
5.מניחים את האטריות בצלחת יוצקים מעל את הירקות והעוף,
זורים מעל את הבוטנים ומניחים בצד את הלימונים.

QR:  פאד-תאי חזה עוף בליקר בננות