קדירת בקר בתפוזים ויין קינמון

kderatbakarמצרכים:
1 ק”ג בשר בקר חתוך לקוביות מומלח
8 בצלים לבנים גדולים חתוכים לקוביות
4 גזרים קלופים חתוכים למטבעות
ראש שום מעוך
2 כוסות מיץ תפוזים סחוט
כפית שמן זית
100 גר’ שומן כבש
4 תפוחי אדמה חתוכים גס
2 שורשי סלרי
1 כף קימל טחון מחוקה
2 כפות כמון מחוקות
כף תרמיל הל
1/2 כוס יין קינמון מסדרת winechef

אופן ההכנה: 
1. צורבים את הבקר בשומן ומוציאים לצלחת.
2. מטגנים את הבצל עד לכדי השחמה, מוסיפים את הגזרים ושורש הסלרי,
לאחר שהם משחימים, מוסיפים את היין המתוק ומצמצמים לסירופ.
3. מוסיפים כ-3 ליטרים מים, ומביאים לרתיחה.
4. מוסיפים את הבשר ותפוחי אדמה, בבד סינון קושרים ביחד את השום ותרמילי ההל,
מבשלים במשך 3 שעות ומוסיפים את התבלינים וממליחים בהתאם,
מוסיפים את מיץ התפוזים ולפני ההגשה מערבבים פנימה את יין הקינמון
ושמן הזית.

 

QR:  קדירת בקר בתפוזים ויין קינמון