המצרכים:
90 מ”ל ערקינו מוסקטו
40 מ”ל ליקר פסיפלורה – יקב מורד
תפוחים ירוקים
כוס מרטיני
אופן ההכנה:
מוזגים 3/4 מכוס מרטיני את הערקינו מוסקטו ולאט מעל מוזגים את הליקר פסיפלורה
הצעת הגשה:
מקשטים עם תפוחים ירוקים
קרנבל ישראלי Israeli Carnival
המצרכים:
120 מ”ל ערקינו מוסקטו
40 מ”ל ליקר מלון – יקב מורד
לימונים
ספריט
כוס שמפניה
קרח כתוש
אופן ההכנה:
לוקחים כוס שמפניה מוזגים את הערקינו 3/4 מגובהה הכוס מעל קרח כתוש , מוסיפים את הליקר מלון וסוגרים עם ספריט
הצעת הגשה:
מקשטים עם לימונים