מצרכים:
11/2 ק”ג סינטה
4 כפות חרדל דיז’ון
11/2כף טימין
2 כפות דבש
כף פלפל שחור טחון גס
3 כפות מלח
150 מ”ל יין רימונים מסדרת winechef
כף סומאק
5 חלמונים
200 ג”ר מחמאה רכה
אופן ההכנה:
1.מערבבים את החרדל, הטימין הדבש והפלפל הגרוס בקערת ערבוב
ומאחדים עם המחמאה.
2.ממליחים את הסינטה, ומורחים את המרינדה על כולה, עוטפים בנייר אפייה
ולאחר מכן בנייר כסף.
3.אופים בתנור בחום 200 מעלות כ- 15 דקות ולאחר מכן 10 דקות ללא הכיסוי על
רשת עם מגש מתחת.
4.להכנת הרוטב: מערבבים בנפרד 1/2 כף מלח עם החלמונים והסומאק, מוסיפים את
יין הרימונים וטורפים מעל אש נמוכה עד לקבלת מרקם של מיונז.
5. מוציאים את הסינטה מהתנור ומניחים להתקרר .
6. פורסים למנות אישיות, יוצקים את הרוטב מעל.